Prijsklassen

  • Medical Taping en 6D taping

    € 15 - Medical taping / 6D Taping

  • Shakti mat

    € 5 - Shakti mat

  • Welnamis Classic

    € 20 - Welnamis Classic

Massages

Medical taping en/of 6D taping

Dit is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om jouw spieren te ondersteunen, zonder daarbij de beweging te beperken. Het wordt gebruikt bij nabehandeling van blessures, het verminderen van ontstekingen of vochtophopingen, houdingscorrecties en bij de behandeling van klachten door overbelasting. Ook het verminderen van uitstralende pijn, bijvoorbeeld bij hoofdpijn, behoort tot de mogelijkheden.

Shaktimat

De Shakti Mat is een moderne acupressuurmat. De mat heeft zo’n 6.000 drukpunten, een soort uitsteekseltjes, die zorgen voor een intens acupressuur effect. Acupressuur werkt volgens hetzelfde principe als acupunctuur, met het verschil dat er geen naaldjes in de huid worden gestoken.

Welnamis Classic by Gharieni

Je hebt de keuze uit 2 programma's van 60min. die je een extra diepe ontspanning geven tijdens je massage.
Gentle: Een combinatie van lichte en diepe trillingen (multikanaal-frequenties) die zijn ontworpen om te resoneren met de energiecentra van het lichaam. Een audioreis om een diepe, ontspannen toestand te bereiken.
Energy: Brengt de energiecentra van het lichaam in evenwicht, terwijl muziek, tonen en natuurlijke geluiden helpen om een ontspannen mentale toestand te bereiken.

Afspraak maken

Jouw massage reserveren

*Verplichte velden

Cadeaubon

Jouw cadeaubon bestellen

*Verplichte velden