Prijsklassen

 • Medical Taping en 6D taping

  € 15 - Medical taping / 6D Taping

 • Shakti mat

  € 5 - Shakti mat

 • Bodydrainer PX-24 sportprogramma

  € 25 - Bodydrainer PX-24 - 30min

 • Hotstone

  € 15 - Hotstone
Massages

Medical taping en/of 6D taping

Dit is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt om jouw spieren te ondersteunen, zonder daarbij de beweging te beperken. Het wordt gebruikt bij nabehandeling van blessures, het verminderen van ontstekingen of vochtophopingen, houdingscorrecties en bij de behandeling van klachten door overbelasting. Ook het verminderen van uitstralende pijn, bijvoorbeeld bij hoofdpijn, behoort tot de mogelijkheden.

Shaktimat

De Shakti Mat is een moderne acupressuurmat. De mat heeft zo’n 6.000 drukpunten, een soort uitsteekseltjes, die zorgen voor een intens acupressuur effect. Acupressuur werkt volgens hetzelfde principe als acupunctuur, met het verschil dat er geen naaldjes in de huid worden gestoken.

Bodydrainer PX-24

Een absolute aanrader voor sporters is het sportmassage programma dat zorgt voor een versnelde recuperatie en afvoer van melkzuur na het sporten.
Na een drukke dagtaak of een stresserende job zorgt de Bodydrainer PX-24 ervoor dat stress en vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Perfect als opwarming voor je geboekte massage!

Hotstone is een vorm van warmte therapie

De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren. Daardoor bekomt men een extra relaxatie.

Voor deze hotstone massage gebruiken we afgeronde basaltstenen. Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van rond de 60 graden. De stenen worden gebruikt op de rug en de voorkant van de benen.

Afspraak maken

Jouw massage reserveren

*Verplichte velden

Cadeaubon

Jouw cadeaubon bestellen

*Verplichte velden